Fiskeguider på Öland

<- Tillbaka till landskapen

Öland på karta över Sverige

Fly Trout Öland – din havsöringsguide på Öland! Full service, guidning, boende, mat m.m.

Grankullavik Fritidsby och Ölands Sportfiskecentrum
Fiskeguidning på och runt norra Öland.

Hälluddens Stugby
Fiskeguidning på och runt norra Öland.

Pelle Klippinge/Spey Cast
Havsöringsfisketurer på Öland och i Kalmarsund.


Fly Trout Öland

Jag heter William Kernchen och erbjuder guidat fiske på havsöring längs med Ölands fantastiska kust. Jag erbjuder allt från enbart guidat fiske till färdiga fiskepaket med guidning, boende och fler rätters middag.

Fin fiskedag på Öland

Då jag tänker och brinner för fisket, då i synnerhet flugfiske efter havsöring dygnet runt, lovar jag att göra mitt yttersta för att du skall få en tur att minnas. Allt fiske med mig är uteslutande C/R.

Naturupplevelsen i sig anser jag vara minst lika värdefull som den fisk som jag lyckas få att hugga. Att kryssa tvärs över Ölands södra Världsarv är i sig en upplevelse. Att fiska i 10-12 timmar kräver energi, därför riggar jag alltid lagad mat på mina turer, och efter allt för många sommarlov på mina föräldrars restaurang & hotellverksamhet är jag lika bra på att knyta ihop en räka till öringen som att sno ihop en pytt i fält till mina gäster!

Jag är utbildad på SportfiskeAkademin i Forshaga, Värmland.

Fin havsöring från Öland

Bokning: Enklast är att skicka mig ett mail, berätta vad du önskar göra med din vistelse, så tittar jag över kalendern och skickar ett förslag med innehåll. Önskar man boende och middagar med fler rätter löser vi det också. Ju mer information jag har om dina önskningar desto lättare har jag att sätta samman bästa tänkbara erbjudande för din upplevelse på Öland.

Välkommen att höra av dig!

Adress: Hulterstad 110
386 62 Mörbylånga

Hemsida: http://flytroutöland.com/
E-post: william@flytroutoland.com
Tel.nr: 0730832444