Boende i Bohuslän

<- Tillbaka till landskapen


HAMBURGSUND


Hamburgö Gamla Skola

Närliggande fiskevatten: Bohusläns kust/hav och skärgårdsområde

Hamburgö Gamla Skola

Fiska ensam, med kompisarna eller kom med hela familjen. På Hamburgö finns fiske och aktiviteter för alla. Du bor i charmiga och hemtrevliga rum på Hamburgö Gamla Skola, mitt på Hamburgö. Rummen har 1-5 bekväma bäddar.

Du har tillgång till välutrustade kök, bastu och i den lummiga trädgården finns en vedeldad tunna. Frukostpensionat på sommaren, halvpension för grupper. I närbelägna Hamburgsund finns all service du kan behöva.

Vi hjälper gärna till att ordna med båt och med en kapten som guidar till de bästa fångstplatserna.

Välkommen!

Läs vidare på www.hamburgogamlaskola.se

Adress:
Hamburgö Gamla Skola,
Box 3
457 46 Hamburgsund.
Tel.nr: 0525-34500
Mobil.nr: 0733-446060, 0733-446061
www.hamburgogamlaskola.se


HUNNEBOSTRAND, SMÖGEN


Ramsvik Stugby & Camping

www.ramsvik.nu

Närliggande fiskevatten: Skärgården utanför Smögen, Kungshamn och Hunnebostrand. Bohusläns kust/hav och skärgårdsområde

Ramsvik Stugby & Camping

Längst ute i havsbandet, en mil norr om Smögen, ligger gemytliga Ramsvik Stugby & Camping. Omgivet av hav, sandstrand och vidsträckta granitområden, mitt i Ramsvikslandet, ett naturreservat med rikt fågelliv, unik flora. En underbar plats att njuta av Bohuslän. Här finns mysiga loftstugor, byggda i bohusländsk sjöbodstil, alla inom 100 m från havet.

Välkommen att kolla in bildgalleri från våra fisketurer.

Kustfisket i Bohuslän är särskilt populärt tack vare den stora artrikedomen. Det finns minst 15-20 arter i vattnen runt Ramsvik. Vi har uthyrning av små öppna båtar med utombordare. Fiskeplatserna ligger nära stugbyn, så det blir inga långa transportsträckor. I receptionen kan ni hämta ett gratis sjökort med bra positioner utmarkerade. Det finns även en liten fiskeguidebok där 16 arter är presenterade tillsammans med lite tips och tricks för att öka dina chanser.

På Ramsvik finns försäljning av agn i butiken, fiskrensbord nere på bryggan och vi har infrysningsmöjligheter av fångsten.

Vi arrangerar populära havsfisketurer med duktiga guider från Smögen. Vi åker ut på bra fiskepositioner och grund i farvattnen väster om Smögen och fiskar efter torsk, sej, bleka och andra spännande arter. Makrillen får man nästan på köpet. Det finns även möjlighet att följa med på krabbfisketurer eller havskräftfiske. Läs mer om fiskemöjligheterna på vår hemsida.

Ramsvik, ett perfekt resmål för hela familjen då stranden, badet, alla aktiviteter för barnen och närliggande utflyktsmål erbjuder mycket trevligt även för de familjemedlemmar som inte försöker lura storfisken hela dagarna.

Tillåtet att ha med hund i vissa av stugorna. Gratis WiFi i hela stugbyn.
Hör er för om våra grupprabatter under för- och eftersäsong!

Välkommen till Ramsvik önskar Torbjörn och Annika!

Läs gärna artikel om vårt lokalfiske: Fiskejournalen 2014/5

Adress: Ramsvik Stugby & Camping
456 92 Hunnebostrand
Tel.nr: 0523-503 03
E-post:
info@ramsvik.nu
https://www.ramsvik.nu/

Öppet från slutet av april till första oktober.