Smålandsfiskarnas fiskecamp i Slageryd

Välkomna till Smålandsfiskarnas fiskecamp i Slageryd, belägen ca 2,5 mil söder om Vetlanda. Den småländska skogen omsluter campen/stugbyn och ger den en nästintill trolsk stämning.

Här finns något för alla. Dammarna innehåller vakvillig öring och regnbåge. Fiska gör man med giltigt fiskekort som köps i receptionen. Vi har stora kunskaper i fiske och kan erbjuda flera former av sporten. Vi har en certifierad guide och kastinstruktör.

Vi har 12 röda timrade stugor för uthyrning, alla med sin egna karaktär. En del av dem är lite enklare utrustade och andra av dem har högre standard. I vissa stugor finns det kök för självhushåll för den som önskar.

Frukosten kan serveras i storstugan där det finns plats för ca 25 personer. Här kan även konferenser och temakvällar hållas. Det finns också en uteterass i anslutning till storstugan med både grillmöjligheter och vedeldad spis.

Receptionen är även ett sommarfik där vi erbjuder hembakat fika på en vacker uteservering.

På området finns även relaxing, njut tillsammans med vänner i vår vedeldade bastu och badtunna.

Vi skräddarsyr paketlösningar både för privatpersoner som företag. Perfekt för släktkalas, möhippa, svensexa mm. Tveka inte att kontakta oss för en gratis offert.

Kurser i flugfiske ordnas efter förfrågan. Våra flugfiskekurser arrangeras när vi har fått in tillräckligt med deltagare (6 till 8 personer). Kursen utformas efter gruppens kunskaper. Det mesta av kursen är fokuserat på den praktiska delen av flugfisket.

Är ni sugna att pröva fisket i strömmande vatten? Boka en halv eller heldag med vår guide så kommer han visa någon av sina favoritströmmar. Om ni har några egna önskemål angående vatten så hjälper vi er mer än gärna med detta.

Vi arrangerar även:
Trollingfiske/spinnfiske, främst fiske efter gädda och gös men även lax, öring och röding går att ordna
Vinterfiske, ismete efter gädda och gös
Abborrfiske i Oskarshamn

Lär mer om vår fiskecamp, fiskevatten, kurser, guidning och allt annat vi erbjuder:
http://www.smalandsfiskarna.se

Fiskekort kan köpas bla. genom IFiske.se

Kontaktpersoner:
Viktor Petersson, 073 5034232, viktor@smalandsfiskarna.se
Daniel Johansson, 072 3080225, daniel@smalandsfiskarna.se