Hjortseryd Fiskevatten

Hjortseryd vy

Hjortseryd, Skandinaviens sydligaste vildmark, är ett mycket naturskönt område i närheten av Vrå i sydvästra Småland. Trakten domineras av barrskogar med ett inslag av myrar och mindre sjöar. Viltrikt historiskt gränsland där skogarna och myrarna är de vilda djurens hemvist och en spelplats för orre och tjäder. I de vackra naturvattnen ger vi er möjlighet att njuta av fiske i olika former. Här finns allt från flugfiske på skygg öring i små tjärnar, till spinnfiske i naturvatten.

Fisket kan vara en aktivitet under företagets konferens eller så kan du boka privat en sjö för dig själv och dina vänner.

Naturvatten i Hjortseryd
Öring och Regnbåge, En ca. 4 hektar stora tjärn. Sjön har bestånd av inplanterad öring och regnbåge. Sjön har sandbotten och ett rikt insekts- och fågelliv. Vid sjön finns vindskydd med grillplats. Spinn och flugfiske tillåtet.

Gädda, Gäddfiske i grund lättvadad sjö på ca. 9 hektar. Sjön har många vikar och vassruggar som ger storgäddan skydd. Goda chanser att uppleva ett spännande ytfiske när gäddorna kastar sig upp i ytan mot en popper. Spinn och flugfiske tillåtet, två aluminiumbåtar med åror ingår. Vindskydd vid sjön.

http://www.hjortseryd.se/