Fiskeguider i Västmanland

<- Tillbaka till landskapen

Manges Fiske
Manges Fiske erbjuder dig som privatperson eller företag att fiska gädda, gös och aborre med professionell fiskeguide i Mälaren, Hjälmaren och Trosa skärgård.


Manges fiske

Välkomna till er professionella fiskeguide i Mälaren, Trosa skärgård och Hjälmaren.

Jag tar med dig/er ut på fiske efter gädda, gös och abborre i Mälaren, Hjälmaren och Trosa skärgård.

Erbjuder dig som privatperson eller företag att fiska med professionell fiskeguide. Jag tar max 5 kunder i min båt, därefter så ordnar jag med fler guider/båtar.

Jag delar med mig av min mångåriga erfarenhet av fisket under fiskedagens gång. Så mina kunder ska lyckas bäst med fisketuren och ha en sån stor chans som möjligt att få en riktigt drömfisk! När ni fiskar med mig så ingår all utrustning.

Under det senaste året så har jag guidat upp ett antal gäddor över magiska 10 kg!

Jag håller med all nödvändig utrustning för fisket samt flytoveraller m.m. Jag har den utbildningen som krävs för att bedriva guidade fisketurer, jag har: fartygsbefälsexamen kl 8, högfarts-certifikat samt radar, VHF och sist men inte minst HLR (Hjärt & lungräddnings utbildning). Ni är alltid försäkrade när ni är ute med mig…

Vi fiskar från min Silver Eagle 630 cc. Jag kommer med goda råd om teknik och beten under fiskets gång allt för att ni ska ha så stor chans som möjligt att fånga drömfisken.

Kaffe, läsk och vatten finns alltid i båten samt lite fikabröd som vi intar under dagen. För er som önskar ordnar jag med lunch under dagen som vi grillar mellan 12.00-12.30 och runt 16.30 styr vi åter mot hemmahamnen för dagen.

Kontakt & Information
Magnus Anegrund
Tel.nr: 076-317 97 29
E-post: mangesfiske@live.se
Web: http://www.mangesfiske.se/