Fiskeguider i Uppland

<- Tillbaka till landskapen

Berra Mårdh Sportfiske & Fiskeguidning
Guidade fisketurer och en upplevelserik dag i Stockholms vackra skärgård med omnejd, till platser där de riktigt stora fiskarna finns.

Catch & Relax
Fiskearrangemang i Stockholms Skärgård och Mälaren. Vi fiskar efter gädda, abborre och havsöring, för privatperson eller företag.

FiskeDan
Fiskeguide i Stockholms skärgård och Mälaren. Vi fiskar gädda, gös, abborre och havsöring. Välkommen ombord på en trevlig fisketur med FiskeDan. Både företag/konferens och privatbokningar.

Fiska med Tomas Henriksson
Guidat sportfiske från Studsvik/Trosa skärgård upp till Stockholms skärgård och även södra Mälaren. Både företagsevent och privatpersoner är välkomna. Fångstgaranti.

Gäddjägaren – Trosa fiskeguide
Trosa fiskeguide med Gäddjägaren i spetsen fiskar från Stockholm ner till Nyköping och är specialiserade på det svenska gäddfisket men fiskar även mycket lax, havsöring, gös och abborre.

JH Fiske
Är ni ute efter gädd- eller abborrfiske så hjälper jag gärna er att försöka fånga er drömfisk. JH Fiske har många års erfarenhet av gäddfiske runt Roslagen och Mälaren.

Laxguiden
Jag erbjuder skräddarsydda fiskeupplevelser vid Laxguidens Fiskecamping invid Dalaälven.

Lindahls Fiske & Natur
Guidat sportfiske på bl.a gädda, havsöring, gös och abborre i hela Stockholms Skärgård från Trosa i söder till Grisslehamn i norr samt på Mälaren.

Manges fiske
Fiskeguidning i Mälaren, Hjälmaren och skärgården.

Peter Törnqvist
Trolling- och spinnfiske i hela Stockholms skärgård, Mälaren, Vänern, Vättern, Landsort.

Widmarks Vildmarksfiske
Vi fiskar i b.la. Marmafjärden, Älvkarleby, Dalälven, Storsjön, Östhammars skärgård och Gävlebukten. Vi erbjuder även ismete efter gädda, gös och lake.

För fiskeguideservice i Stockholms skärgård se även fiskeguider i Södermanland.


Berra Mårdh Sportfiske & Fiskeguidning

Guidade fisketurer och en upplevelserik dag i Stockholms vackra skärgård med omnejd. Jag guidar er till platser där de riktigt stora fiskarna finns och får sedan professionell och högkvalitativ hjälp med att fånga fiskarna. Guidning sker året om och du erbjuds att fiska med professionell utrustning och de bästa betena. Jag guidar i Stockholms södra- och norra skärgården samt Mälaren.

Berra Mårdh Fiskeguide

Jag har under fyra decennier rört om i de svenska fiskegrytorna med besked. Förutom som framgångsrik tävlingsfiskare sedan 1970-talet – även som fackhandlare sedan 1989 då Berras Sportfiske AB slog upp sina portar på Valhallavägen i Stockholm. Under de senaste åren har fiskeguidning för privatpersoner och företag legat i fokus, dessutom har tävlingsintresset utvecklats i otaliga gädd- och trollingtävlingar med goda resultat.

Berra Mårdh Fiskeguide

Alla behörigheter som t.ex Fartygsbefäl klass 8, högfartsutbildning, radarexamen och utbildning inom sjösäkerhet finns. Vi tillhandahåller alltid: Proffsig fiskeguide, all fiskeutrustning, flytoverall/flytväst.

Båten är en topputrustad Silver Eagle BRX 640. Med Suzuki 200 HK. Raymarin 12 Tum plotter, Tallon, Elmotor, Fisksump, Spolpump, Trimplan, mm. 2-5 personer kan fiska bra från den men 3 är idealiskt.

Berra Mårdh Fiskeguide

Kontaktinformation:

Berra Mårdh Fiskeguide logo

Berra Mårdh Sportfiske & Fiskeguidning
Silvergransvägen 2
141 45 Huddinge
Mobiltel: 076 232 08 95
https://www.berrasfiske.com/
Butik: https://www.huntyardberras.com/
E-post: berra@berras.com


Catch & Relax

Erbjuder en totalupplevelse under temat fiskearrangemang i Stockholms Skärgård och Mälaren.

Catch & Relax

Fiske är en underbar naturupplevelse, en stunds inspiration och eftertanke, även fylld av adrenalinkickar. Perfekt på fritiden och ett mycket uppskattat företagsarrangemang.

Din önskan – vår syssla!

Allt vi gör är skräddarsytt, ring eller mejla oss så tar vi fram förslag som passar just dig!

Områden vi främst fiskar i är Stockholms skärgård och Mälaren.

Vi fiskar gädda, abborre, havsöring och gös.

Vi erbjuder spinnfiske, jerk-, jigg- och vertikalfiske. Vi är också specialister på flugfiske från båt främst i jakten på gädda, havsöring och abborre. Vi står för all utrustning.

Säkerhet är för oss otroligt viktigt och har absolut högsta prioritet.
Alla våra guider har erforderlig nautisk kompetens och ansvarsförsäkringar, samt är certifierade genom SOF (Sveriges Organiserade Fiskeguider).

Av oss får du fräscha flytoveraller i din egen storlek, flytvästar, mössor och vantar finns också alltid med ombord.

Ombord finns alltid kalla och varma drycker, nybakat kaffebröd och andra tilltugg. Vi kan även erbjuda en god frukostmacka vid samling tidigt på morgonen. Lunch, middag serverad i hemmamiljö med kock eller på någon mysig skärgårdskrog samt på en klippa i skärgården. Vi innehar livsmedeltillstånd.

Några förslag på våra arrangemang: Hel- eller halvdag, välj själv.

Företagsarrangemang – Ta med din personal och viktiga affärspartners. Perfekt del i en konferens. “After Work Fishing” – ett perfekt kundarrangemang och trevlig avslutning på en dags arbete.

Drop In-Fiske – Många vill komma ut och fiska med en guide men får inte ihop det. Drop in-fiske är ett fint tillfälle att träffa andra sportfiskare! Varje första söndag i månaden, ring för mer info.

Med vännerna – Ta med tjejerna eller killarna bort från allt och alla! Kombinera gärna med middag, bastu och boende.

Flugfiske efter gädda eller havsöring – Flugfiske är kanske den mest mytomspunna fiskemetoden av alla. Det är helt enkelt något magiskt med flugfisket.

Familjefiske – En härlig dag tillsammans med familjen till sjöss blir en oförglömlig upplevelse och en minisemester!

Presentkort – ge bort en fiskeupplevelse – vi utformar den precis så som du vill.

Fishing 320 Open
Fishing 320 Open

Våra egna båtar
Vi använder lite större amerikanska sportfiskebåtar med hög komfort, tre av våra fem båtar har toalett.

Fishing 320 Open – vårt flaggskepp! Dryga 10 meter och 700 hk. Ombord finns toalett, kylskåp och andra bekvämligheter. Upp till 6 fiskande gäster.

Sea Pro 24 Bay
Sea Pro 24 Bay röd
Sea Pro 24 Bay
Sea Pro 24 Bay blå

Sea Pro 24 Bay (2 st) – perfekt flugfiskebåt. Upp till 5 fiskande gäster (spinnfiske) och 3 vid flugfiske. Perfekt för närfiske, extremt stora ytor att fiska ifrån.

7,21×2,69 m. 4-takts 225 hk tyst motor. Under fisket används ljudlös elmotor. Vi har två exakt likadana båtar!

Boston Whaler 200 Dauntless – En något ”mindre”, mycket stadig båt byggd för sportfiske med 4-takts- och elmotor. 6,10 m lång, 2,59 bred, 2 till 4 fiskare är lagom i båten. Denna kan vi även transportera iväg på trailer.

Boston Whaler 15 Dauntless – denna är också en båt som vi kan förflytta på trailer, 4,80 x 2,10 stabil båt lagom för 2 – 4 gäster ombord. Välutrustad som alla våra båtar.

Kontaktinfo:
Catch & Relax
Stegesundsvägen 63
185 99 Vaxholm

Tel: 08-544 913 20
Mobil: 070-556 09 52
E-post: info@catchrelax.se
Hemsida: www.catchrelax.se


JH Fiske

Är ni ute efter gädd- eller abborrfiske så hjälper jag gärna dig att försöka fånga din drömfisk.

JH Fiske, fin gädda

JH Fiske har många års erfarenhet av gädd- och abborrfiske runt Roslagen och Mälaren. Dessa vatten i Roslagen är kända för sina stora fiskar och har lockat sportfiskare genom tiderna. Då detta är mina hemmavatten har jag flera års erfarenhet av fiske just här och vill gärna dela med mig av den upplevelsen. Jag själv tävlingsfiskar och anordnar en större fisketävling varje vår (Roslags pike).

Jag ordnar alla slags guidningar efter gädda och abborre, både för privatpersoner, företag m.fl. För företag så är en guidad fisketur ett perfekt arrangemang för kick-off eller teambuilding.

Önskas boende i samband med fisketuren så ordnar vi detta. Jag samarbetar med närliggande anläggningar som erbjuder både enklare övernattning och hotell.

Är ni större sällskap så tar jag hjälp av flera guidebåtar.

Vi kommer att fiska med spinnfiske och jerk efter gädda och abborre.

JH Fiske, två gäddor

Utrustningen står jag för, så som spön, beten, flytvästar, flytoverall m.m.

Under hela fiskedagen erbjuds kaffe, smörgåsar, dricka m.m ombord. Vill vi ha lunch så går det att ordna på någon ö eller på en närliggande marina.

En fiskedag på sjön brukar uppskattas såväl av nybörjare så som av erfaren sportfiskare. Har vi lite tur så kommer ni att se havsörnar på fisketuren runt Upplandskusten.

För mer information besök vår egen hemsida: http://www.jh-fiske.se, vi finns även på Facebook

JH Fiske logga

Kontaktinformation:

JH Fiske
Mobiltel: 070 2203283
E-post: jhfiske@hotmail.com


Laxguiden

Är du en van fiskare eller vill du lära dig mer om fiske så kan en tur till Laxguiden, också ägare av Laxguidens fiskecamping i Dalälven för att fiska lax och öring ge dig en oförglömlig upplevelse. Vi har alla paket på vår hemsida www.laxguiden.se

Jag har 168 husvagnsplatser, 33 stugor (2-6 bäddars), restaurang och egen pizzeria på campingen.

Laxguiden erbjuder fiskeguide för privatpersoner men också företagsfiske vid Laxguidens Fiskecamping invid Dalälven. Här kan du ensam, eller tillsammans med din familj eller vänner få både utbildning i fiske och vägledning vid laxfiske utav en professionell fiskare.

Vad som ingår vid båtfiske: Jag står för båt, skeppning och guidning, drivmedel, utlåning av fiskeutrustning och flytvästar och/eller flytoveraller samt vid behov självklart även för instruktioner om hur man går tillväga för att lura gammelfisken. Lunch och fika ordnar vi alltid. Ombord finns all nödvändig säkerhetsutrustning.

Båten är en topputrustad Silver Hawk 540 med den absolut senaste tekniken, så som 3st 16″ Garmin skärmar inkluderad med 2 st livescope-givare etc. Allt för att finna fisken och bra platser. Tre personer fiskar bra från båten.

Speciella önskemål: I det fall du har andra önskemål än ovan, såsom t.ex stora sällskap, lunch eller middag, övernattning etc, så är det bara att fråga mig, så återkommer jag snarast.

HETAST JUST NU! 1/6-31/8 – Fiska monsterlaxar från land tillsammans med Laxguiden!

För mer info om mig och mina olika erbjudande och tjänster besök hemsidan: http://www.laxguiden.se

Bästa sättet att kontakta mig är per e-post eller per telefon.

Adress:
Laxguiden
Campingvägen 1
81470 Älvkarleby

E-post: info@laxguiden.se
Tel.nr: 076-133 33 62


Widmarks Vildmarksfiske

Företaget startade i Älvkarleby 2002 av Peter Widmark, som fiskat sedan barnsben och kan det mesta om fiske. Företaget arrangerar fiskeresor och säljer redskap.

Widmarks Vildmarksfiske

Vi erbjuder guidat fiske i genuin fiskemiljö. Vi fiskar i fantastisk miljö bla. Marmafjärden, Älvkarleby, Dalälven, Storsjön, Östhammars skärgård och Gävlebukten, eller efter kundens önskemål. Vi erbjuder även ismete efter gädda, gös och lake.

Peter har utbildning i Hjärt- och lungräddning, nautisk kompetens, skeppar examen, VHF, Skeppare 8 och högfart-utbildning.

För mindre sällskap tar en Silver-Shark 580 med en 115hk Mercurymotor med oss ut på sjön, vid större sällskap ordnas båtar efter behov.

I priset ingår: Fiskeguide, båt (Silver-Shark) + drivmedel. Flytoveraller eller flytvästar Fiskespön med tillbehör för spin & verticalfiske eller trollingfiske. Övrig utrustning t.ex knivar för rensning. Jag står för full fiskeutrustning och flytoveraller men du betalar för dragen, det kan ju gå åt en del på en fiskeresa, även om man är en erfaren fiskare…

Mat anordnas efter överenskommelse.

Företaget innehar f-skattsedel och Ansvarsförsäkring.

Widmarks Vildmarksfiske anordnar även fiskeresor till Saltströmmen, Senja och Lavangen i Norge. Även resor till Åland samt vinterfiske i Gällivare. Vi anordnar också fiskeresor efter kundens egna önskemål.

Widmarks Vildmarksfiske
Marmagävlevägen 13
814 95 Älvkarleby

Kontaktperson: Peter Widmark
Tel.nr: 070-306 85 13
E-post: info@widmarksvildmarksfiske.com
http://www.widmarksvildmarksfiske.com/