Fiskeguider i Södermanland

<- Tillbaka till landskapen

Berras Sportfiske & Fiskeguidning
Guidade fisketurer och en upplevelserik dag i Stockholms vackra skärgård med omnejd, till platser där de riktigt stora fiskarna finns.

Catch & Relax
Fiskearrangemang i Stockholms Skärgård och Mälaren. Vi fiskar efter gädda, abborre och havsöring, för privatperson eller företag.

FiskeDan
Fiskeguide i Stockholms skärgård och Mälaren. Vi fiskar gädda, gös, abborre och havsöring. Välkommen ombord på en trevlig fisketur med FiskeDan. Både företag/konferens och privatbokningar.

Fiska med Tomas Henriksson
Guidat sportfiske från Studsvik/Trosa skärgård upp till Stockholms skärgård och även södra Mälaren. Både företagsevent och privatpersoner är välkomna. Fångstgaranti.

Gäddjägaren – Trosa fiskeguide
Trosa fiskeguide med Gäddjägaren i spetsen fiskar från Stockholm ner till Nyköping och är specialiserade på det svenska gäddfisket men fiskar även mycket lax, havsöring, gös och abborre.

JH Fiske
Är ni ute efter gädd- eller abborrfiske så hjälper jag gärna er att försöka fånga er drömfisk. JH Fiske har många års erfarenhet av fiske runt Roslagen, Stockholms skärgård och Mälaren.

Johan Broman Tackle & Event AB
Jag erbjuder heldags eller halvdags fiskeguidningar i Stockholms skärgård eller arrangemang skräddarsydda utifrån era önskemål. Vi fiskar på gädda, gös, havsöring och abborre.

Lindahls Fiske & Natur
Guidat sportfiske på bl.a gädda, havsöring, gös och abborre i hela Stockholms Skärgård från Trosa i söder till Grisslehamn i norr samt på Mälaren.

Manges fiske
Fiskeguidning i Mälaren, Hjälmaren och Trosa/Stockholms skärgård

Peter Törnqvist
Trolling- och spinnfiske i hela Stockholms skärgård, Vänern, Vättern, Landsort, Mälaren.


Berras Sportfiske & Fiskeguidning

Berra Mårdh Fiskeguide

Guidade fisketurer och en upplevelserik dag i Stockholms vackra skärgård med omnejd. Jag guidar er till platser där de riktigt stora fiskarna finns och får sedan professionell och högkvalitativ hjälp med att fånga fiskarna. Guidning sker året om och du erbjuds att fiska med professionell utrustning och de bästa betena. Jag guidar i Stockholms södra- och norra skärgården samt Mälaren.

Berra Mårdh Fiskeguide

Jag har under fyra decennier rört om i de svenska fiskegrytorna med besked. Förutom som framgångsrik tävlingsfiskare sedan 1970-talet – även som fackhandlare sedan 1989 då Berras Sportfiske AB slog upp sina portar på Valhallavägen i Stockholm. Under de senaste åren har fiskeguidning för privatpersoner och företag legat i fokus, dessutom har tävlingsintresset utvecklats i otaliga gädd- och trollingtävlingar med goda resultat.

Berra Mårdh Fiskeguide

Alla behörigheter som t.ex Fartygsbefäl klass 8, högfartsutbildning, radarexamen och utbildning inom sjösäkerhet finns. Vi tillhandahåller alltid: Proffsig fiskeguide, all fiskeutrustning, flytoverall/flytväst.

Båten är en topputrustad Silver Eagle BRX 640. Med Suzuki 200 HK. Raymarin 12 Tum plotter, Tallon, Elmotor, Fisksump, Spolpump, Trimplan, mm. 2?5 personer kan fiska bra från den men 3 är idealiskt.

Kontaktinformation:

Berra Mårdh Fiskeguide logo

Berra Mårdh Sportfiske & Fiskeguidning
Silvergransvägen 2
141 45 Huddinge
Mobiltel: 076 232 08 95
https://www.berrasfiske.com/
Butik: https://www.huntyardberras.com/
E-post: berra@berras.com


FiskeDan

Välkommen ombord på en fiskedag där jag guidar er till dom bästa fiskeplatserna i och kring Stockholms vackra vatten. Vi fiskar främst i skärgården och i Mälaren, allt mellan Norrtälje i norr och Trosa i söder. Är ni många som vill fiska så ordnar jag med fler fiskeguider och båtar. Trevligt tugg ombord utlovas utöver fiskehugg och strandhugg. Vässade krokar, styva linor och nyoljade rullar bara väntar på att nyttjas av er. Jag ordnar självklart mat och dryck om så önskas.

FiskeDan

Båten vi fiskar med heter Silver Hawk med Suzuki 115 hk årsmodell 2017. Båten är svensktillverkad och godkänd för 6 personer. Båten är klass C. Självklart är båten CE-godkänd. Båten är utrustad med all säkerhetsutrustning såsom, brandsläckare, nödbloss, första hjälpen, gps, etc. Jag har fartygsbefäls utbildning klass 8, utbildad och godkänd 2012. Certifierad fiskeguide.

Jag ordnar flytoveraller eller flytväst till varje fisketur beroende på säsong och väder. Jag tillhandahåller all utrustning för fisket, tex spön, rullar, beten etc. Självklart får ni ta med egen utrustning om så önskas.

Dessa arter fiskar vi: Gädda, gös, havsöring, abborre och torsk.

En nyhet vi vill erbjuda våra kunder är vår unika Fisketur med guide, lunch, & dryckesprovning. Vi kombinerar de bästa av två världar där vi efter en givande fiskedag på sjön, samlas runt lägerelden för en dryckesprovning. Vi erbjuder whisky, gin, rom & vinprovningar, där vi dukar fram härliga tillbehör så som ostar & kallskuret. En perfekt aktivitet för kompisgänget, svensexor/möhippor, företagsevenemanget. Besök hemsidan för mer information och bokning.

Givetvis guidar jag både företag och privatpersoner.

Hör av er om ni har några frågor. Fika ingår alltid.

Fångsrapporter: https://www.instagram.com/fiskedan.se/

Kontaktperson: Dan Bjurshammar
Tel.nr: 070-238 28 00
Hemsida: http://www.fiskedan.se
E-post: dan@fiskedan.se


Sportfiskeguide Tomas Henriksson

Sportfiskeguide Tomas Henriksson

Guidat sportfiske från Studsvik/Trosa skärgård upp till Stockholms Skärgård och även södra Mälaren.

Välkommen med på ett fiskeäventyr och naturupplevelse i skärgården eller på Mälaren.

Vi ordnar all fiskeutrustning, flytplagg, fika och en smarrig måltid med sjöutsikt om ni önskar.

Vi fiskar från en ny specialbyggd Anytec 622 SPF, och vi anpassar fisket efter vad som är hetast för årstiden, men framförallt era önskemål. T.ex trolling efter gös en ljummen vår/sommarkväll, spinnfiska storabborre på sensommaren/hösten eller varför inte jaga gäddan som hugger på bra i alla årstider (med FÅNGSTGARANTI).

Jag har F-skattsedel och all behörighet som krävs, dvs Fartygsbefäl klass 8 och Högfartscertifikat. Både små och stora sällskap är välkomna.

Max 5 kunder per båt. Vid större sällskap ordnar jag med fler fiskeguider/båtar. Både företagsevent och privatpersoner är välkomna.

Vi fiskar från en ny specialbyggd Anytec 622 SPF

Jag kan även ordna med bra/enklare boende (med konferansmöjligheter) nära ett flertal bra fiskevatten.

För mer information kan du ringa mig på 070-915 44 56 eller på E-post: tomas@henrikssonsfiske.se

Ni hittar även mer utförlig info på min hemsida: www.henrikssonsfiske.se


Gäddjägaren – Trosa Fiskeguide

Trosa fiskeguide AKA Gäddjägaren fiskar från Stockholm ner till Nyköping Trosa fiskeguide med Gäddjägaren i spetsen fiskar från Stockholm ner till Nyköping och är specialiserade på det svenska gäddfisket men fiskar även mycket lax, havsöring, gös och abborre.

Trosa Fiskeguide, laxfiske

Med över 15 års lokalkännedom och flera topplaceringar från SM i gäddfiske, bl.a. ett guld och ett silver, guidar jag er till roligt och fångstsäkert fiske med målet att lära kunden så mycket som möjligt. Vi varierar ofta metoderna under dagen för att visa alla de olika sätt man kan fånga fisk på!

Fisket sker från tre olika båtar. I skärgården fiskas det från en stor Buster Magnum Pro Series med 225 HK och i sjöarna används en Finval 510 samt en Pandion 490. Alla båtar är utrustade med den senaste elektroniken och allt som kan behövas för ett proffesionellt sportfiske

En heldag kostar 1990 kr per person och då ingår allt som behövs för dagen samt lunch/fika/dryck. (200 kr för fiskekort kan tillkomma på vissa vatten)

Trosa Fiskeguide

Inget sällskap är för stort och övernattning och transportmöjligheter anordnas vid förfrågan.

Se även mina reportage och krönika på båtmagasinet hamnen.se (länk: www.hamnen.se/bloggar-kronikorer/gaddjagaren/)

Hemsida: www.trosafiskeguide.se
E-post: fredrik@trosafiskeguide.se
Tel.nr: 0709-327033


Lindahls Fiske & Natur

Följ med ut och fiska med professionell fiskeguide och upplev den underbara naturen i skärgården. Vi guidar i hela Stockholms Skärgård från Trosa i söder till Grisslehamn i norr samt på Mälaren. Om du så önskar kan vi plocka upp er inne i Stockholms City.

Både noviser och proffs, stora sällskap och små sällskap är hjärtligt välkomna, vi anpassar upplägget efter era önskemål. All utrustning som båt, flytvästar, flytoveraller och fiskeutrustning håller vi med. Kaffe, fikabröd, och dricka ingår alltid. Om du vill ha lunch kan du beställa lunch paket.

Vi fiskar efter gädda, havsöring, gös och abborre beroende på önskemål och säsong. Fiske metoderna är spinn/haspel med drag, vobbler, jerk, spinnare, jigg, mete samt fluga.

Min båt är en Buster Lx Pro och jag tar normalt 3 personer. Om ni är fler så ordnar jag med ytterligare guider och båtar allt enligt överenskommelse.

Vi har erforderliga utbildningar och certifikat som Fartygsbefäl klass 8, VHF certifikat, radarutbildning, HLR utbildning, F-skattesedel och alla gäster är fullt försäkrade.

Lindahls Fiske & Natur

Vi erbjuder även:
Flugfiskekurser
Fiskeresor (Havsöringsfiske på Gotland, harr- och öringfiske i Älvdalen, Dalarna)
Fotoutflykter
Företagsevenemang (som exemplevis kickoff, konferens, teambildning, kundevent, avdelningsmöte)

För mer information kontakta mig på:
Lindahls Fiske & Natur
Lars Lindahl
Alvägen 11
147 33 Tumba

E-post: lars@lindahlsfishing.com
Tel.nr: +46 709708844
www.lindahlsfishing.com


Sportfiskeguide Peter Törnqvist

Sportfiskeguide Peter Törnqvist

Sportfiskeguide Peter Törnqvist tar er med på trolling, mete och spinnfiske efter abborre, gädda, gös och havsöring i hela Stockholms Skärgård.

Vi kör även fisketurer i Mälaren.

Laxtrolling vid Landsort, Vänern och Vättern. Båten är en fullutrustad Silver Eagle, all fiskeutrustning och flytoveraller finns att låna. Jag ordnar även flerbåtsguidningar för större sällskap. Mat och logi ordnas efter önskemål. Jag guidar er året om, alla dagar i veckan!

För mer info ring Peter: 0704337792
E-post: peter@petersfiske.nu
Hemsida: www.petersfiske.nu med aktuella fångstrapporter.