Fiskeguider i Medelpad

<- Tillbaka till landskapen

Bulldog Fly Fishing
Bulldog Fly Fishing arbetar med fiskeguidning i Sundsvallsområdet. De håller kastkurser samt guidar framförallt i vackra Ljungan efter havsöring, lax och harr.


Bulldog Fly Fishing

Bulldog Fly Fishing

Jag heter Lars Nisenvall och arbetar med fiskeguidning i Sundsvallsområdet. Jag håller kastkurser samt guidar framförallt i vackra Ljungan efter havsöring, lax och harr. Som din auktoriserade fiskeguide får du tillgång till min spetskompetens.

Jag erbjuder guidat fiske i:

Ljungan, mitt personliga favoritvatten för öring, lax eller harr. Bedårande vacker natur

– Ljustorpsån ett perfekt vatten för den som gillar att smyga efter havsöring som kan vara riktigt stor.

Harmångersån är ännu en pärla för grov havsöring om vattentillförseln är god.

Indalsälven, harr, lax och havsöring.

Marmen/Vikarn för gädda, gös och abborre. Väldigt gott om gädda, sparsamt med gös stundtals otroligt bra abborrfiske.

Jag guidar även kortare fisketurer i kringliggande tjärnar och småsjöar med främst öring och regnbåge.

Bulldog Fly Fishing

Jag arrangerar även kastkurser, med enhands- och tvåhands flugspö, jag lär ut rätt kastteknik och framför allt hur vi fiskar säkert. Alla kan lära sig att flugfiska gammal som ung. Med en kunnig instruktör och rätt utrustning så är det betydligt lättare än vad du kan tro. För att alla ska få ut det bästa av mina kastkurser vill jag begränsa deltagarantalet till 5. Vi lär oss behärska överhandskast, mendningskontroll och dubbeldrag, andra tekniker som underhandskast, double spey, single spey och rollcast. Vi går igenom teorin bakom spöval, linor, tafslängder, tekniker och så fiskar vi en del förstås.

Jag arrangerar även nybörjarkurser i flugbindning.

Jag samarbetar med flera av de bästa hotellen och campingarna i Sundsvalls-området. Har du speciella önskemål om ditt boende, kontakta mig.

Lars Nisenvall
Sandmovägen 19
862 41 Njurunda

Hemsida: www.bulldogflyfishing.se/
E-post: lars@bulldogflyfishing.se
Mobil: 070-572 65 56