Fiskeguider i Hälsingland

<- Tillbaka till landskapen

Bulldog Fly Fishing
Guidat flugfiske efter harr, havsöring i bl.a Harmångersån

Fishing Exclusive
Guidat fiske i bl.a Hertensjöarna och Voxsjön/Voxnan, allt ifrån trolling, spinn- och jiggfiske till ismete.


Fishing Exclusive

Jag bedriver min verksamhet i mina hemmavatten Hertensjöarna, Voxsjön, Voxnan, strax söder om Bollnäs. Här kan du fiska i varierande miljöer på sjöar med lågt fisketryck och goda bestånd. Jag tar emot såväl erfarna som nybörjare, privatpersoner som företagskunder.

Fishing Exclusive, fiskeguide Hälsingland

Jag nyttjar olika metoder beroende på art och årstid. Allt ifrån trolling, spinn- och jiggfiske till ismete.

Båtarna jag använder är fullutrustade för ändamålet. Vid trollingfiske används en Örnvik 530HT specialanpassad för trolling med öppet akterdäck, spöhållare, djupriggar mm. Vid spinn- och jiggfiske används främst min Buster L med all användbar utrustning.

Vid allt fiske tillhandahålls flytvästar och övrig säkerhetsutrustning. Vid behov och önskemål kan även fiskeutrustning tillhandahållas.

Jag har nära samarbete med andra guider vilket möjliggör större kundgrupper vid exempelvis företagsevent.

Fishing Exclusive, fiskeguide Hälsingland

Jag samarbetar även med boendeanläggningar intill de båda vattnen vilket gör det möjligt för övernattning i direkt anslutning till fiskevattnet.

Välkomna att boka en guidad fiskeupplevelse i hjärtat av Hälsingland!

Bokning och info:
Martin Elversson
www.fishingexclusive.se

Tel.nr: 070-681 23 60
E-post: martin.elversson@gmail.com