Fiskeguider i Gästrikland

<- Tillbaka till landskapen

Widmarks Vildmarksfiske
Vi fiskar i b.la. Marmafjärden, Älvkarleby, Dalälven, Storsjön, Östhammars skärgård och Gävlebukten. Vi erbjuder även ismete efter gädda, gös och lake.


.

Laxguiden

Är du en van fiskare eller vill du lära dig mer om fiske så kan en tur till Laxguiden, också ägare av Laxguidens fiskecamping i Dalälven för att fiska lax och öring ge dig en oförglömlig upplevelse. Vi har alla paket på vår hemsida www.laxguiden.se

Jag har 168 husvagnsplatser, 33 stugor (2-6 bäddars), restaurang och egen pizzeria på campingen. 

Laxguiden erbjuder fiskeguide för privatpersoner men också företagsfiske vid Laxguidens Fiskecamping invid Dalälven. Här kan du ensam, eller tillsammans med din familj eller vänner få både utbildning i fiske och vägledning vid laxfiske utav en professionell fiskare. 

Vad som ingår vid båtfiske: Jag står för båt, skeppning och guidning, drivmedel, utlåning av fiskeutrustning och flytvästar och/eller flytoveraller samt vid behov självklart även för instruktioner om hur man går tillväga för att lura gammelfisken. Lunch och fika ordnar vi alltid. Ombord finns all nödvändig säkerhetsutrustning.

Båten är en topputrustad Silver Hawk 540 med den absolut senaste tekniken, så som 3st 16″ Garmin skärmar inkluderad med 2 st livescope-givare etc. Allt för att finna fisken och bra platser. Tre personer fiskar bra från båten. 

Speciella önskemål: I det fall du har andra önskemål än ovan, såsom t.ex stora sällskap, lunch eller middag, övernattning etc, så är det bara att fråga mig, så återkommer jag snarast.

HETAST JUST NU! 1/6-31/8 – Fiska monsterlaxar från land tillsammans med Laxguiden!

För mer info om mig och mina olika erbjudande och tjänster besök hemsidan: http://www.laxguiden.se

Bästa sättet att kontakta mig är per e-post eller per telefon.

Adress: 
Laxguiden 
Campingvägen 1
81470 Älvkarleby

E-post: info@laxguiden.se
Tel.nr: 076-133 33 62