Fiskeguider i Dalsland

<- Tillbaka till landskapen

Sportfishing Dalsland
Sportfishing Dalsland erbjuder allt som behövs för ett framgångsrikt och spännande fiskeäventyr, såsom boende, hyrbåtar och fiskeguider.


Sportfishing Dalsland

Närliggande fiskevatten: Vänern

Din kompletta sportfiskeupplevelse i vackra Dalsland!

Här hittar du allt som behövs för ett framgångsrikt och spännande fiskeäventyr. Boende, hyrbåtar och fiskeguider. Alla våra boenden är i Åmålsområdet, antingen nära till Vänern, eller till någon av de många andra sjöar du kan fiska i.

Vi har ett brett utbud av hyrbåtar, fullt utrustade med ekolod och elmotor (utöver den sedvanliga bensinmotorn). Från mindre och mellanstora Terhi-båtar, större Linder 445 Sportsman till den stora Lund 1400 Fury. Utomordentlig för fiske och välskött året om.

Vänern erbjuder utmanande och varierat gäddfiske. Allt från grund action till djupare vatten, grynnor, vassruggar, gräsiga grundflak med mera. Det finns framförallt alltid chans på stor fisk. Förutom gädda finns abborre och gös, och du kan även trolla efter lax och öring. Är du osäker på var fisken finns eller hur du ska fiska? Vi tar mer än gärna med er på en guidad tur i vår fullt utrustade Lund Impact 1675. Vi tillämpar endast catch & release.

Söker du den ultimata metarupplevelsen? Kontakta oss idag!

Sportfishing Dalsland
Vallsjön 710
662 95 Fengersfors

Tel.nr: Andy van Assema, 0702-067 370

E-post: info@sportfishingdalsland.com

Hemsida: http://www.sportfishingdalsland.com