Fiskeguider i Ångermanland

Ångermanland på karta över Sverige

<- Tillbaka till landskapen

Destination Lapland Pike
Vi är stolta att kunna presentera “Destination Lapland Pike” och våra boenden i norra Sverige med fokus i på gäddfiske. Gemensamt är att det är hög klass på mottagande, boende och fiskeupplevelse. Geografiskt är vi stationerade i Västerbotten, Västernorrland samt Jämtland.

Fiskeguide Ronny Öberg Härnösand
Fiskeguidning och båtuthyrning i Höga Kusten. Inriktning på gäddfiske och havsöringsfiske men även trolling efter insjööring och kanadaröding kan ordnas.

Norråker Camping & Fiskecenter
Fiskeguider för trollingfiske, fiske i bl.a Tåsjön och Saxälven. Även boende och båtuthyrning.


Fiskeguide Ronny Öberg Härnösand

Guidning med inriktning på gäddfiske

Fiskeguidning och båtuthyrning i Höga Kusten.

Guidning med inriktning på gäddfiske och havsöringsfiske men även trolling efter insjööring och kanadaröding kan arrangeras.

Fisket bedrivs från en Silver Eagle 630 CC med kvalitetsutrustning från ledande tillverkare. Bl.a Suzuki DF 140, Cannon Digitroll, Cannon-link, Minn-Kota i-Pilot, Hummingbird/ Lowrance ekolod-plottrar mm.

Silver Eagle

Flytvästar till alla, VHF, nödraketer, spårsändare ombord, medlemskap i Sjöräddningssällskapet och Sjöassistans för att maximera säkerheten en självklarhet.

Företagsarrangemang med fler guider och båtar möjligt.

Boende kan förmedlas.

Hel- & halvdagsturer.

Guidning med inriktning på öringfiske

Fiskar efter hela Västernorrlandskusten, från Sundsvall, Härnösand, Kramfors, Örnsköldsvik. Insjötrolling efter främst öring i Holmsjön i Medelpad. Trolling i Kallsjön Jämtland efter kanadaröding.

För mer info se www.fiskeguide.nu

Kontaktinfo:
Ronny Öberg
Tel.nr: 070-5444309

E-post: ronnyoberg69@hotmail.com