Boende på Gotland

<- Tillbaka till landskapen

Boende erbjuds i:

Kappellshamn  |  Lärbro  |  Visby


VISBY


Fishyourdream.com

Närliggande fiskevatten: Kustfiske runt Gotland

Havsöringfiske på Gotland

Stugorna finns runt hela ön och många ligger mycket nära havet vilket gör dem utmärkta för fiske. Stugorna är 6-bäddsstugor, 4 rum och kök, 70-85kvm. 3 sovrum med 2 enkelsängar i respektive rum.

Fullt utrustat kök med elspis, kyl/frys, mikro, kaffebryggare. Vardagsrum med braskamin/öppen spis, (ved ingår inte) och TV. Badrum med dusch och WC. Altan/uteplats med utemöbel och grill. Husdjur får ej medtagas. Ej rökning inomhus. Öppet mellan kök/allrum.

Se vår video

Adress:
Fishyourdream.com
Hamngatan 4
621 57 VisbyTel.
0733 761897
E-post:
info@fishyourdream.com
http://www.fishyourdream.com

Vi vill ge dig mer än bara sportfiske på Gotland. Vi har sett till att mat, dryck, boende och service fått samma uppmärksamhet som tiden vid vattnet. Det borgar för att du får en bra helhetsupplevelse. Vi står för allt det praktiska. Du fiskar och njuter. Flugfiske eller spinnfiske, öring eller gädda, privat eller företag…


Visby Vandrarhem

Närliggande fiskevatten: Kustfiske runt Gotland

Här bor du i nyrenoverade (2011) rum så centralt det kan bli i Visby innerstad.

Vi har fem dubbelrum, två familjerum och ett enkelrum. Totalt 17 bäddar med möjlighet till extrasängar.

En glimt av havet från varje rum och en stor härlig balkong mot innergården där du kan njuta din frukost eller bara vara, ger dig en perfekt utgångspunkt under din vistelse i Visby. Havet, Visbys restauranger, caféer, gränder och butiker inom ett stenkast.

Adress:
Visby Vandrarhem
Hamngatan 4
621 27 Visby
Tel.nr: 0498 230308
E-post:
info@visbyvandrarhem.se
http://www.visbyvandrarhem.se/

Ägs av www.fishyourdream.com, Fiskeupplevelser på Gotland.

Klassigt boende med fiske-touch i hjärtat av Visby. Funkar både till fiskeupplevelsen och till familjen under sommarsemestern.


LÄRBRO, KAPPELLSHAMN


Kappelshamns Fritidsby

Närliggande fiskevatten: Kustfiske runt Gotland

Stugby mellan Visby och Fårö. Fem fullt utrustade stugor med två lägenheter i varje. Var lägenhet är på 30 kvm och har 5 bäddar. Pool. Nära till restaurang.

Runt Gotlands vidsträckta kust fiskar du vild havsöring. Några av de bästa fiskeställena ligger nära Kappelshamn. Varför inte prova på ett av de mest spännande fiskena du kan uppleva i en unik och vacker miljö?

Adress:
Kappelshamns Fritidsby
Kapellshamn
620 34 Lärbro
Tel.nr: 0498-227009
http://www.kappelshamn.com