Boende i Närke

<- Tillbaka till landskapen

Boende erbjuds i:

Hammar
Villingsberg


HAMMAR


Harge Bad & Camping

Närliggande fiskevatten: Vättern

Camping och stuguthyrning. Ligger vid natursköna norra Vätterns strand.

Perfekt utgångsläge för gästande sportfiskare. Vi erbjuder nio campingstugor på 16 m2. Stugorna rymmer fyra bäddar. Stugorna är utrustade med kylskåp, kokplatta, kaffebryggare och kallvatten. Vanlig ugn, micro, toalett och dusch finns i servicebyggnad intill stugorna. Varje stuga har också en liten veranda med bord och stolar. Campingen erbjuder även en ”sovstuga”, stuga 10, som är utrustad med 4 bäddar (våningssängar) men ingen köksplats. Alla stugor är rökfria.

Campingen erbjuder ett hundrafemtiotal platser varav 110 st med el och 20 st med el och avlopp.

Adress:
Harge Bad & Camping
Hargebadsvägen 74
696 94 Hammar
Tel.nr: 0583-770123 (Reception)
Hemsida:
www.hargefritid.se/


VILLINGSBERG


Villingsbergsgårdens camping

Närliggande fiskevatten: Kilsbergen Sportfiske, Villingsberg

Välkommen till Villingsbergsgårdens camping på gränsen mellan Närke och Värmland, alldeles intill Våtsjön och har stugor, pensionat/vandrarhem såväl husvagnsplatser som tältplatser.

Dusch, WC, kök och samlingsrum finns i pensionatet/servicehuset. I vår reception kan du förutom glass, läsk och godis köpa en del matvaror.

Här kan du njuta av underbar natur, fiske och lugn och ro. Naturen har mycket att erbjuda här. Här finns bland annat bäver, rådjur, älg och hjort och ett flertal intressanta fåglar. I skogarna häromkring finns det mycket bär och svamp om sensomrarna.

Öppettider 15 juni – 31 augusti (2016)

Villingsbergsgården
691 94 Karlskoga
Tel: 0586-77 01 40
http://www.villingsberg.se