Boende i Medelpad

<- Tillbaka till landskapen

Boende erbjuds i:

Stöde
Timrå


STÖDE


Camping Jannesland

Närliggande fiskevatten: Viggetjärnen, Viggesjön, Palsjön, Palsjöån, Luciabäcken, Ljungan

Jannesland är ett fantastiskt ställe mellan några sjöar och bland utsträckta skogar och gränsar omedelbart till Viggesjöns vatten.

Campingen har 60 campingplatser som inte är avgränsade. Så man har gott om utrymme! Det finns en rymlig sanitetsbyggnad, välutrustat gästkök, lägenhet, timmerhus och stugor för uthyrning.

Jannesland är en plats för naturälskare och människor som tycker om lugnet. I sjön finns bl a gädda, abborre och sik och öring finns i ån som strömmar ut från sjön. Du kan också paddla kanot, cykla, vandra eller simma. Metspö, kanot och roddbåt finns för uthyrning till humana priser.

Två naturreservat finns i närheten. Du kan överallt se älg, rådjur, räv, bäver, grävling och ekorre förutom en mängd fåglar. Chans finns att få se björn, varg och lo.

Det finns också möjlighet att göra utflykter till bland annat Höga Kusten som är ett Världsarv. På vintern kan du bl.a isfiska eller åka längdskidor.

Kontaktpersoner: Jeroen och Hetty van der Heijden

Adress:
Camping Jannesland
Sörvigge 118,
86013 Stöde
Tel.nr: 0691 50040 eller 072-0672143
www.jannesland.com


TIMRÅ


Vivstavarvstjärns Camping

Närliggande fiskevatten: Vivstavarvstjärn, Indalsälven

Välkommen till Vivstavarvstjärns Camping i Timrå. Vi har campingplatser, stugor och vandrarhem.

Området ligger naturskönt runt Vivstavarvstjärn. Campingen har omväxlande skog och gräsplaner där man ställer sin, husvagn, husbil eller tält. 45 st elplatser. På området finns det även stugor och vandrarhem. I vår receptionsbyggnad finner ni även kiosk med café.

Servicehuset har 5 st duschar samt 6 st toaletter, varav en dusch och toalett är handikappanpassad. Här finns också ett självhushållskök med spis, mikro samt möjligheter att sköta middagsdisken.

Adress:
Vivstavarvstjärns Camping
Vivstavarvstjärnen 1
861 33 Timrå
Tel.nr: 060-58 05 40
http://www.vivstavarvscamping.se/