Boende i Hälsingland

<- Tillbaka till landskapen

Hälsingland på karta över Sverige

Boende erbjuds i:


EDSBYN


Hotell Edsbyn

Närliggande fiskevatten: Voxnan

25 rum med dusch/WC, TV. Erbjuder hög standard med bar, restaurang och dans. Nära till natur och avkoppling.

Adress:
Hotell Edsbyn
Långgatan 1
828 00 Edsbyn
Tel.nr: 0271-212 40
http://www.hotelledsbyn.se/


ENÅNGER


Larsbo Gård

Närliggande fiskevatten: Enångers FVO, Stentjärnarna, Ysen, Hälsen

Ett trevligt boende i vildmarksområde. Välj mellan att bo i  2 bäddsstugor eller i 4 bädds rum. I huvudbyggnaden har vi sällskapsrum med TV (svenska kanaler), video, stereo, dusch/WC och även bastu med dusch. Tillgång till fullt utrustat kök och tvättmaskin. Vi kan även erbjuda helpensionsboende. Lunchpaket kan ordnas. Fiskeguideservice och uthyrning av enklare fiskeutrustning. Anordnar även fiskeutfärder med häst och vagn.

Adress:
Åsa och Lasse Frick
Box 83
S-825 02 Enånger
Sverige
Tel: 0650-553010
http://www.larsbogard.se/

Kontaktpersoner: Åsa och Lars Frick


FÄRILA


Mellanljusnans Strömfiskecamp

Närliggande fiskevatten: Ljusnan

Stugboende. 15 kvadratmeter stora stugor och utrustade med minikök, elvärme, vatten och avlopp. Dusch och WC finns i närliggande servicebyggnad. Campen ligger bara några meter från Ljusnan som är känd för sitt goda fiske. Harr och öring, men även abborre och den stridbara strömgäddan fiskas här.

Adress:
Morvall Färilavägen 90
820 41 Färila
Tel.nr: 070-6767921
https://stromfiskecamp.wordpress.com/


HOLMSVEDEN


Tönnfors Fiskodling

Andra närliggande fiskevatten: Näsfjärden, Tönnångerssjön, Bergviken, Härnebosjön

Vi erbjuder boende i gäststuga med 4 + 1 bäddar i närheten av Holmsveden mellan Ockelbo och Bollnäs, Gävleborg, södra Hälsingland.

Gästhuset i Tönnfors Fiskodling

Bo på en liten fiskodling och gård i den vackra naturen i södra Hälsingland med dammar och sjöar inom synhåll från huset. Omgivande natur består av förutom dammar och sjöar huvudsakligen av skogsmark med möjlighet till bl.a bär- och svampplockning.

Man kan fiska regnbåge i vår fiskdamm alldeles framför huset. Det finns även möjlighet att fiska i sjön Näsfjärden som gården ligger vid eller andra sjöar i närheten (där gäller respektive fiskevårdförenings fiskekort). På vintern erbjuds pimpelfiske.

Det finns cyklar och en båt att låna. Huset ligger nära den södra delen av Hälsingeleden om man är intresserad av skogsvandring. Beroende på tillgänglighet finns möjlighet att köpa gårdsprodukter såsom rökt regnbåge, potatis och ekologiska ägg. Det finns två mindre rökar som gästerna kan använda, samt en liten grillplats. Det finns möjlighet att beställa hemlagad mat baserad runt gårdens produkter.

Utsikt från gästhuset på Tönnfors Fiskodling

Gästhuset är vinterbonat med luftvärmepump samt eldstad så vi erbjuder även våra gäster vinterfiske. Köket är fullt utrustat och det finns två WC, en dusch och en tvättmaskin. Det finns två sällskapsrum, det ena med stor TV-skärm om man vill koppla till dator eller Ipad för att titta på filmer, i det andra rummet finns brädspel och eldstad för mysiga kvällar. Det finns två sovrum, en med en dubbelsäng och den andra med två enkelsängar samt en tvåbäddsoffa och en soffa som extra sovplats om det behövs. Hundar är välkomna på gården om de är kopplade.

Kontaktpersoner: Mikael Norder och Kavita Thomas

Adress:
Tönnfors Fiskodling
Västby 839
823 92 Holmsveden
Tel.nr: 0702521221, 0703630343
https://tonnfors.wixsite.com/tonnforsfiskodling


RAMSJÖ


Ramsjö Vandrarhem

Närliggande fiskevatten: Ramsjö FVO, Hennan, Enan

Ett trevligt boende nära natur och bra fiske. 20 bäddar i två plan i en omgjord f.d skola. Sällskapsrum med TV, fullt utrustat kök och tvättmaskin.

Vi har även en fullt utrustad lägenhet 55 m² med 4 bäddar, tvättmaskin, diskmaskin, mikro och TV.

Adress:
Ramsjö Vandrarhem Anders Nilsson
Holmsveden 334
SE-820 46 Ramsjö
Tel.nr: 070-3113825

http://www.ramsjovandrarhem.se


STRÖMSBRUK


Kustleden Turism

Närliggande fiskevatten: Harmångersån, Harmånger FVO

Vandrarhem med komfortabla dubbel-, enkel- och familjerum. Vårt självhushållskök är en tillgång för dig som helst vill laga din egen mat. En bufféfrukost finns tillgänglig för alla våra gäster. Vi har även café, fiske- och vildmarksbutik. Hos oss kan du hyra kanot, kajak och cykel.

Adress:
Kustleden Turism
Harmångersvägen 2
820 72 Strömsbruk
Tel.nr: 0650-74 00 30
http://www.kustleden.com


VOXNADALEN


Voxnabruks Kanot & Camping

Närliggande fiskevatten: Voxnan

40 campingtomter, 28 bäddars vandrarhem, matservering. Uthyrningsservice av cyklar, kanotuthyrning och campingutrustning. Fiskekortförsäljning.

Vi är den rätta platsen för kanotisten, fiskaren, camparen och äventyraren som söker kanotäventyr i ren vildmark, 250 km kanotleder. Fiskeupplevelser i Hans Lidmans fiskevatten. Lugnet på campingplatsen. Kanot & Hoj äventyr. Vinteraktiviteter på Gårdtjärnsberget. Vinterfiske och skoteraktiviteter.

Adress:
Voxnabruks Kanot & Camping
Voxbo 21
828 93 Voxnabruk
Tel.nr: 0271-41150
http://kanotcamping.se/